Dartwinkel Tilburg

Dartwinkel Tilburg

Dartwinkel Tilburg

Dartwinkel.nl verkoopt al ruim 40 jaar dartartikelen en -producten. Met de kennis en ervaring die wij hebben helpen wij u graag bij het vinden van de dartartikelen die bij u passen. Dartwinkel Tilburg is uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Als u iets bij ons bestelt proberen wij het dezelfde dag nog te verzenden. De verzendkosten zijn €2,95 voor bestellingen tot €40,-. Bestellingen met een bedrag boven de €40,- verzenden we gratis. Voor voetbaltafels rekenen wij altijd verzendkosten. 

Producten dartwinkel Tilburg

Bij Dartwinkel Tilburg hebben wij een breed scala aan dartartikelen en -accessoires. Wij verkopen dartpijlen, shafts, dartborden, shirts, scoreborden, opbergcases, diverse accessoires en flights. Met flights kunt u zich onderscheiden en uw eigen identiteit bepalen. De vorm van de flight heeft invloed op de worp van de dart. De darts zijn stabieler in de lucht als de flights dikker zijn. Dartwinkel.nl heeft flights van een aantal bekende merken, zoals Winmau, Harrows, Grand Slam en Target. Wij hebben ook flights van bekende darters. Zo heeft Dartwinkel.nl flights van Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Adrian Lewis. 

 

 

Andere diensten en producten

Dartwinkel Tilburg biedt naast dartartikelen ook andere artikelen. Zo verhuren wij dartbanen en verkopen we voetbaltafels en airhockey-onderdelen. Ook als u op zoek bent naar een leuk cadeau, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen een groot assortiment aan cadeauartikelen. Als u op zoek bent naar een persoonlijk cadeau, kunt u shafts laten bedrukken. Weet u eigenlijk niet zo goed wat u moet kopen? Daar hebben wij een oplossing voor. Dartwinkel.nl biedt namelijk cadeaubonnen aan. Deze bonnen kunt u inleveren in onze fysieke winkel in Deventer en in de webshops. 

Klachten?

Bij Dartwinkel Tilburg doen we altijd onze uiterste best om uw bestelling in topconditie te leveren. Het kan toch wel eens voorkomen dat er iets kapot gaat in de verzending. Wanneer dat gebeurt, kunt u aanspraak maken op de garantie. Als u merkt dat er iets mis is gegaan met uw product dient u dit binnen 2 maanden na ontvangst bij ons te melden. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dragen wij kosteloos zorg voor reparatie of vervanging. Wij raden aan om de klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dartwinkel.nl. Wij hopen samen met u de oplossing te vinden. 

Contact dartwinkel Tilburg

Heeft u nog vragen over dartwinkel Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies over alles wat te maken heeft met darten.