Dartwinkel Nijmegen

 

Speelt u graag een potje darts en zoekt u een dartwinkel in Nijmegen of omgeving om de juiste benodigdheden aan te schaffen? Bestel de artikelen van uw keuze snel en eenvoudig online bij Dartwinkel.nl. Als u de producten toch liever eerst in het echt wilt zien, bent u van harte welkom in onze winkel in Deventer. Wist u trouwens dat wij de grootste dartwinkel van Nederland zijn? Grote kans dus dat u vindt wat u zoekt! Onze kennis en ervaring zetten we graag in om uw vragen te beantwoorden en u waar nodig te voorzien van advies.

Het juiste dartbord

Darten begint natuurlijk met de aanschaf van een dartbord. Onze dartwinkel bezorgt het bord van uw keuze graag in Nijmegen. In ons assortiment vindt u zowel dartborden voor recreatief gebruik als wedstrijd dartborden van merken als Target, Winmau en Harrows. Liever een elektronisch dartbord? Groot voordeel daarvan is da je zelf de scores niet bij hoeft te houden en dat je verschillende spelvariaties kunt spelen op diverse niveaus en met meerdere spelers. In sommige gevallen bevat het bord ook geluidseffecten die het speelplezier verhogen.  

Dartpijlen

Dartpijlen hebben we voor elke dartspeler, of u nu beginnend darter bent of zeer ervaren. Als u dartpijlen gaat kopen is het belangrijk om rekening te houden met de volgende zaken:

  • Het gewicht – Een dartpijl is maximaal 50 gram, maar weegt meestal tussen de 20 en 25 gram. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder, hoe meer precisie, maar kijk goed wat u zelf het fijnst vindt.
  • De grip – De grip van dartpijlen loopt zeer uiteen. Waar de grip van de ene pijl heel glad is, is de ander juist heel ruw. Vanzelfsprekend geldt dat u de pijl makkelijker kunt vasthouden als de grip ruw is.
  • Het uiterlijk – Smaken verschillen en daarom is het goed dat dartpijlen verkrijgbaar zijn in diverse kleuren en materialen. Er is dus altijd wel een pijl die bij uw smaak past.

Als u uw dartpijlen online bij ons bestelt, levert onze dartwinkel uw bestelling bij u in Nijmegen op het adres dat u opgeeft.

Dartaccessoires

Ook de dartaccessoires die bij onze dartwinkel verkrijgbaar zijn bezorgen we graag in Nijmegen. Denk aan wallets of cases om uw pijlen in op te bergen, dartshirts, verlichting en dartbord kabinetten. Met de accessoires van uw keuze maakt u uw dartervaring helemaal compleet.

Bestellen en contact, dartwinkel Nijmegen

Een dartwinkel in Nijmegen? Bestel gewoon online bij Dartwinkel.nl! Als u op een werkdag voor 18:00 uur uw bestelling plaatst, levert onze dartwinkel in principe de volgende dag bij u in Nijmegen, tenzij de artikelen niet op voorraad zijn. Dit komt echter weinig voor. Mocht het wel gebeuren, dan stellen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. Bestellingen boven de € 40,- bezorgen we trouwens gratis, met uitzondering van voetbaltafels. Heeft u vragen over uw bestelling of onze artikelen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Dibo
Facebook Instagram Youtube