Dartwinkel Leiden

Dartwinkel Leiden

 

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Leiden of omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Dartwinkel.nl bent u aan het juiste adres. In 1979 zijn wij als familiebedrijf begonnen. Wij hebben door de jaren heen heel veel kennis en ervaring opgedaan. Onze dartwinkel is niet gevestigd in Leiden, maar in Deventer, maar doordat wij ook een online shop zijn, kunt u alles bij ons bestellen en bij u in Leiden laten afleveren. Met trots mogen wij zeggen dat wij de grootste dartwinkel in Nederland zijn. Met ons brede assortiment aan dartaccessoires en -producten, kunt u uw dartsspel compleet maken. Geniet van een optimaal dartpotje mede mogelijk gemaakt door Dartwinkel.nl!

 

Assortiment dartwinkel Leiden

Dartwinkel.nl heeft een grote verscheidenheid aan dartproducten in haar assortiment. Hierbij kunt u denken aan dartpijlenscoreborden of opbergcases. Als dartwinkel die ook levert in Leiden, hebben wij de geschikte dartpijlen, scoreborden en opbergcases voor iedere dartspeler. Bent u een beginner of een professionele darter? In beide gevallen kunt u bij ons de geschikte dartproducten vinden. Daarnaast kunt u bij Dartwinkel.nl ook terecht voor shaftsflightsdartborden en accessoires.

 

 

Verschillende topmerken bij Dartwinkel.nl

Geen enkele dartwinkel in Leiden of omgeving kan tippen aan het assortiment van Dartwinkel.nl. Bent u op zoek naar een dartbord? Dan is een bord van het merk Unicorn misschien wel perfect voor u. Binnen de dartwereld is Unicorn uitgegroeid tot een bekende naam. Het merk is in 1937 opgericht en produceert sindsdien diverse dartproducten. De dartborden van Unicorn zijn officiële wedstrijddartborden. Ze staan bekend om de hoogstaande kwaliteit, naadloos sisal en de sterke en dunne mesbedrading. Bent u op zoek naar een ander merk voor uw dartproducten? Kijk dan eens naar TargetWinmau en Harrows

 

Levering in Leiden door Dartwinkel

Wij streven ernaar om elke bestelling zo snel en zorgvuldig mogelijk te leveren. Wanneer u voor 18:00 uur bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Soms komt het voor dat een product niet op voorraad is. In dit geval brengen we u uiteraard zo spoedig mogelijk op de hoogte. 

Voor bestellingen onder de €40,- berekenen we €2,95 verzendkosten. Bestellingen boven de €40,- leveren we zonder verzendkosten. Een uitzondering hierop zijn de tafelvoetbaltafels. Hierbij worden altijd verzendkosten berekend. 

 

Garantie dartwinkel Leiden

Het komt zelden voor dat producten gedurende het transport beschadigd raken. U kunt in dit geval binnen twee maanden een melding bij ons maken, zodat u aanspraak kunt maken op de garantie. Als het gebrek van uw producten binnen de garantie valt, wordt dit door Dartwinkel kosteloos voor u opgelost door een vervangend product naar Leiden te sturen of door middel van een reparatie.

 

Contact

Heeft u vragen over onze producten of wilt u weten wat Dartwinkel.nl voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.