Dartwinkel Hengelo

Dartwinkel Hengelo

Bent u op zoek naar dartartikelen om uw collectie aan te vullen of juist omdat u wilt starten met darten? Bekijk dan eens het assortiment van Dartwinkel.nl. Onze fysieke winkel in gevestigd in Deventer, maar onze dartwinkel levert alle artikelen ook bij u thuis in Hengelo. We zijn in 1979 begonnen als familiebedrijf en kunnen met trots vertellen dat we de grootste dartwinkel in Nederland zijn. Door onze jarenlange ervaring hebben we de juiste kennis op het gebied van dartproducten maar ook het dartspel. Door het ruimte assortiment van onze dartwinkel heeft u binnen no-time de juiste producten bij u thuis in Hengelo.

Assortiment Dartwinkel Hengelo

U kunt bij onze webshop onder andere terecht voor dartpijlen, scoreborden, opbergcases, dartborden, accessoires en shirts. U hoeft niet langs te komen in Deventer, want onze dartwinkel levert alle producten ook bij u aan huis in Hengelo en omgeving. Wij verkopen diverse topmerken, zoals Winmau, Unicorn, Harrows en Target. Ons assortiment is perfect voor professionele darter, maar ook voor de beginnende darter. 

Meer dan een dartwinkel

Bent u op zoek naar een activiteiten omdat u binnenkort een feestje of evenement organiseert? Onze dartwinkel levert diverse mogelijkheden gewoon bij u in Hengelo. Zo kunt bij ons een dartbaan huren voor een gezamenlijk potje dart! Zoekt u nog een cadeau? Dan kunt u bij Dartwinkel.nl een cadeaubon kopen. Wilt u liever een product kopen, maar heeft u geen idee wat u dan zou moeten kopen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder met het kiezen van het juiste cadeau.

Levertijd dartwinkel Hengelo

Bestelt u uw dartartikelen online? Dan bezorgt onze dartwinkel deze bij u in Hengelo. Wij proberen de levertijd van uw bestelling zo kort mogelijk te houden. Als u voor 18:00 uur bestelt, leveren wij deze vaak al de volgende dag. Het komt een enkele keer voor dat de levertijd langer is als het product bijvoorbeeld niet op voorraad is. Wij stellen u hier dan zo snel mogelijk van op de hoogte. Is het bedrag onder de €40? Dan rekenen wij verzendkosten van €2,95. Als de bestelwaarde maar dan €40 bedraagt, rekenen wij geen verzendkosten.

Contact Dartwinkel.nl

Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u advies te geven op het gebied van dartproducten en het dartspel. U kunt ont bereiken via e-mail of telefoon of u kunt langskomen in onze winkel in Deventer. Als u Deventer te ver vindt, kunt u al onze producten ook gemakkelijk online bestellen. Onze dartwinkel levert deze dan zorgvuldig af bij u in Hengelo of omgeving.