Dartwinkel Deventer

Dartwinkel Deventer

Bent u op zoek naar een dartwinkel in Deventer? Zoek niet verder! Dartwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan dartartikelen voor u samengesteld. Naast de standaard artikelen die u nodig heeft voor het darten, bieden wij u nog veel meer aan. Bij Dartwinkel.nl kunt u ervoor kiezen om online uw benodigde dartartikelen aan te schaffen, maar ook hebben wij een fysieke showroom gevestigd in Deventer.

 Dartbord met darts erin na een potje darten in Assen

 

Assortiment aan dartartikelen

Een dartwinkel in Deventer biedt u natuurlijk de standaard dartartikelen. Bij Dartwinkel.nl bieden we deze ook, zoals dartpijlen, een dartbord, dart flights en shafts. Maar behalve de standaard benodigdheden bieden wij u nog veel meer. Ons assortiment varieert van dart shirts en-,  gepersonaliseerde dart shafts tot aan cadeaubonnen of andere cadeau-artikelen. Zo kunt u een dartliefhebber een gepersonaliseerd cadeau geven, of diegene zelf iets laten uitzoeken bij onze dartwinkel in Deventer. Kiest u voor Dartwinkel.nl, dan kiest u voor kennis en ervaring. Bij een bestelling boven de €40,- is de verzending gratis. Heeft u voor 18:00 uur uw dartartikelen besteld? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden

.DartpijlenDartborden

 

Dartbaan verhuur

Wilt u graag een dartbaan huren voor een feest of bijeenkomst? Bij Dartwinkel.nl bent u aan het juiste adres. Bij het huren van een dartbaan krijgt u de benodigde spullen aangeleverd. U kunt er voor kiezen om de dartbaan te komen ophalen bij onze dartwinkel in Deventer. Woont u verder weg? Dan kunt u er ook voor kiezen dat wij bij u de dartbaan komen afleveren. Hierbij is het ook mogelijk dat wij de dartbaan voor u op- en afbouwen.

 

Meer dan een dartwinkel

Naast dat wij u gepersonaliseerde dartartikelen en de mogelijkheid tot het huren van een dartbaan bieden, kunt u bij Dartwinkel.nl nog voor andere zaken terecht. Naast dat wij u in onze showroom in Deventer dartartikelen aanbieden, bieden wij u ook biljartartikelen aan. Wij zijn liefhebbers van de dart- en biljartsport. Voor het aanschaffen of huren van een biljarttafel kunt u dus ook bij ons terecht. Daarnaast bieden wij verschillende speeltafels aan ter verhuur. Voor meer informatie over het huren van speltafels kunt u contact met ons opnemen.

 

Meer weten over Dartwinkel?

Wilt u graag meer informatie over het huren van een dartbaan, speltafel of heeft u een vraag over een dart- of biljartartikel? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag. Ook bent u welkom om een bezoek te brengen aan onze dartwinkel in Deventer.