Dartwinkel Amsterdam

Dartwinkel.nl is een familiebedrijf dat is opgericht in 1979. Inmiddels hebben wij één fysieke winkel en 4 webshops. Dartwinkel.nl is uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Als u op zoek bent naar een dartwinkel voor uw potjes darts in Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij steeds meer ervaring en kennis opgedaan. Wij weten dan ook alles af van dartartikelen en -accessoires. Wij geven graag advies bij de aanschaf van uw dartartikelen. 

 

Producten dartwinkel Amsterdam

Wij bieden een breed assortiment aan dartartikelen en -accessoires. Zo verkopen wij:

Dartwinkel Amsterdam heeft vele soorten dart shafts. Wij hebben shafts van 3 soorten materiaal: kunststof, aluminium en titanium. Shafts zijn belangrijk bij het gooien van darts. De shafts verbinden de barrel met de flight. 

Naast dartartikelen biedt dartwinkel Amsterdam ook andere artikelen. Wij hebben alles voor het perfecte cadeau. Dartwinkel.nl biedt een groot assortiment aan cadeauartikelen. Wij hebben kleine cadeaus als shafts tot grote cadeaus, zoals een voetbaltafel. U kunt shafts laten bedrukken voor een meer persoonlijk cadeau. Als u liever samen iets doet, kunt u ook een dartbaan huren. Als u geen keuze kunt maken hebben wij altijd nog cadeaubonnen. Zo weet u zeker dat u goed zit.

 

Levertijd en verzendkosten

De levertijd van dartwinkel Amsterdam proberen wij altijd zo kort mogelijk te houden, zodat u snel en zorgeloos kunt darten. Zo verzenden wij uw bestelling dezelfde dag als u voor 18:00 bestelt. Het kan voorkomen dat de levertijd iets langer is, omdat uw product niet op voorraad is. Wanneer dit het geval is houden wij u natuurlijk op de hoogte.

De verzendkosten van uw bestelling zijn €2,95 als het bedrag lager is dan €40,-. Is het bedrag hoger dan €40,-? Dan zijn de verzendkosten gratis. Bij het verzenden van voetbaltafels rekenen we altijd verzendkosten.

Onze levering loopt via Packs. Over het algemeen wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd. Wij kunnen helaas het exacte moment van levering niet garanderen. 

 

Contact dartwinkel Amsterdam

Als u nog vragen heeft over dartwinkel Amsterdam of over welke shafts het beste bij u passen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en adviseren u waar nodig. U kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze winkel in Deventer. Daar staan onze werknemers voor u klaar.