Dartshop Nijmegen

Dartshop Nijmegen

U kunt bij ons niet alleen pijlen en dartborden kopen. Onze dartshop leveren allerlei dartproducten in Nijmegen voor de ultieme dartervaring. Zo bieden we bijvoorbeeld elektrische scoreborden, dartverlichting, werplijnen en opbergspullen. Alles wat u zoekt op het gebied van darts, hebben wij in ons assortiment. Bekijk onze artikelen of kom eens langs bij ons in Deventer!

Pijlen & dartborden

Jelle Klaassen, Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zijn topdarters van Nederlandse bodem en gebruiken de beste dartpijlen. Zo ook wij. Zowel hun pijlen als de bijbehorende flights en shafts zitten in ons assortiment. Voor beginners en hobbydarters uit Nijmegen raadt onze dartshop de pijlen van Harrows Club aan. Deze zijn een stuk goedkoper en van uitstekende kwaliteit. Op het gebied van dartborden hebben we ook genoeg keuze. U kunt bijvoorbeeld gaan voor het meest verkochte dartbord ter wereld: Winmau Blade 5. Dit dartbord is voor zowel beginners als experts uiterst geschikt. Bent u toe aan the next step? Dan is de Target Nexus softtip wellicht wat voor u. Dit elektronische dartbord zorgt doormiddel van wifi voor een internetverbinding. Zo kunt u met behulp van de ingebouwde camera, microfoon en luidspreker vanuit Nijmegen darten tegen spelers over de hele wereld. Kortom, onze dartshop heeft alles in huis.

 

Accessoires

De basis van het darten legt u natuurlijk met uw pijlen en een dartbord. Maar om uw dartwedstrijden naar een hoger niveau te tillen, bieden we ook de nodige accessoires. Het is bijvoorbeeld belangrijk om uw pijlen goed op te bergen, zodat ze niet beschadigen. Daarvoor levert onze dartshop opbergspullen in Nijmegen. Die noemt men dart cases of dart wallets. Met de Target Takoma Home Wallet bent u ervan verzekerd dat uw pijlen in goede staat blijven. Daarnaast verkopen we ook scoreborden. Zeker weten dat er eerlijk gespeeld wordt? Bestel dan een elektrisch scorebord. Andere accessoires zijn:

  • Shirts. Om u echt in de huid te laten kruipen van bijvoorbeeld Michael van Gerwen, geboren in de buurt van Nijmegen, kunt u bij onze online dartshop zijn shirt bestellen. 
  • Surrounds. Dit zijn de zachte banden rondom het dartbord, zodat uw muur niet beschadigt.
  • Dartbordverlichting.Voor een betere zichtbaarheid, kunt u ons verlichtingssysteem bestellen. Zo is darten ook ’s avonds of in een slecht verlichte ruimte mogelijk!
  • Dartmatten. Een potje darten is pas eerlijk als iedere speler vanaf dezelfde afstand gooit. De werplijn op de mat waarborgt dit.

Bestellen bij dartshop Nijmegen

Geïnteresseerd in een van de artikelen uit onze? Als u vandaag voor 18.00 uur iets uit onze dartshop bestelt, arriveren ze over het algemeen morgen bij u in Nijmegen. Wanneer er iets misgaat of een product niet op voorraad is, informeren we u hier zo snel mogelijk over. Neem bij vragen gerust contact met ons op!