Dartshop Groningen

Dartshop Groningen

Bent u op zoek naar een dartshop in Groningen met een groot assortiment aan dartproducten? Bestel al uw dartartikelen gewoon online bij Dartwinkel.nl! Wij zijn al sinds 1979 actief bezig met de verkoop van dartproducten. We zijn begonnen als een familiebedrijf en hebben nu vier online shops en één fysieke winkel. Onze dartwinkel is gevestigd in Deventer, maar we leveren ook in Groningen. Met onze jarenlange ervaring en de kennis van dartproducten en het dartspel weten wij precies hoe we u het beste kunnen adviseren, dus u kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze winkel.

Producten dartshop Groningen

Wij bieden een ruim assortiment met diverse dartproducten. U kunt bijvoorbeeld denken aan dartpijlen of dartborden. Of u nou op zoek bent naar een dartbord om in uw vrije tijd op te spelen of om op professioneel niveau te darten, wij hebben beide in huis. Onze dartproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben daardoor een lange levensduur.

Bent u op zoek naar andere dartproducten? Onze dartshop levert ook opbergcases, shafts, flights en scoreborden in Groningen of omgeving. Wij leveren als online dartshop de topmerken af bij uw voordeur in Groningen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Harrows. Harrows is een top dartmerk dat verkrijgbaar is in verschillende landen. Het merk is ontstaan in 1973 en heeft een ruim assortiment aan dartproducten. Harrows biedt verschillende series flights in diverse soorten vormen en diktes. Hierdoor kan iedere darter een geschikte setup flights kopen. Bent u niet op zoek naar producten van Harrows? Bekijk gerust onze andere topmerken, zoals Target, Unicorn of Winmau.

Bestelling en levering bij dartshop Groningen

De levertijd van dartshop Groningen proberen wij altijd zo kort mogelijk te houden, zodat u snel en zorgeloos kunt darten. Zo verzenden wij uw bestelling dezelfde dag als u voor 18:00 uur bestelt. Het kan voorkomen dat de levertijd iets langer is, omdat uw product niet op voorraad is. Wanneer dit het geval is, houden wij u natuurlijk op de hoogte. De verzendkosten van uw bestelling zijn €2,95 als het bedrag lager is dan €40,-. Is het bedrag hoger dan €40,-? Dan zijn de verzendkosten gratis. Bij het verzenden van voetbaltafels rekenen we altijd verzendkosten. Onze levering loopt via Packs. Over het algemeen wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd. Wij kunnen helaas het exacte moment van levering niet garanderen. 

Contact dartshop Groningen

Heeft u vragen over onze producten? Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken of wilt u advies over dartproducten? Neem dan gerust contact met ons op. Dartwinkel.nl staat u graag te woord. U kunt ons zowel in onze fysieke winkel in Deventer als per mail of telefonisch benaderen.

Dibo
Facebook Instagram Youtube