Dartshop Drachten

Dartshop Drachten

Dartwinkel.nl is dé online dartshop voor darters in Drachten! Sinds 1979 gebruiken wij onze passie en kennis voor het darten om beginnende en gevorderde darters te voorzien van de juiste dartartikelen en -accessoires. Deze passie is ook de reden dat wij sinds ons begin als klein familiebedrijf met een fysieke winkel in Deventer zijn wij uitgegroeid tot de grootste online dartwinkel van Nederland. Met ons ruime aanbod aan dart essentials draagt onze online dartshop bij aan een optimaal avond darten in Drachten.

Het ruime aanbod van onze dartshop voor darters in Drachten

Het brede assortiment is toereikend voor elk niveau darter. Of u nu uw eerste dartbord en pijlen aanschaft of dat u wekelijks wedstrijden speelt op hoog niveau, uw online heeft alles wat u nodig zou kunnen hebben voor een potje darten in Drachten. Van dartpijlen tot opbergcases, u kunt op onze productpagina's alles vinden wat uw spel kan bevorderen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat deze lang mee kunnen gaan. De verschillende topmerken komt u in ons assortiment tegen. Denk aan merken zoals Target, Winmau, Harrows en nog veel meer! Kortom, alles wat u nodig heeft tijdens een potje darten, vindt u in onze online dartshop voor dartend Drachten.

 

Leverings- en garantietermijnen

Afgezien van hoge kwaliteit producten, kunnen wij u ook verzekeren van een vlekkeloos leveringsproces en dekkende garantie van al uw dartbenodigdheden. Als u voor 18.00 uw bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Omdat wij gebruikmaken van Packs, worden de bestellingen over het algemeen de eerstvolgende werkdag geleverd. Nu kan het wel eens voorkomen dat een product niet direct te verzenden is, omdat deze niet voorradig is. Als dit gebeurt laten we het u meteen weten. Ook als zich een vertraging voordoet bij het leveren houden we u op de hoogte. Daarnaast bieden wij gratis levering bij bestellingen boven de €40. Bij bestellingen onder de €40 hanteren wij verzendkosten van €2,95. De uitzondering op deze regel is het bestellen van een voetbaltafel. Hiervoor brengen we altijd verzendkosten in rekening.

Contact ons

Voor vragen of adviezen over onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u een dartbaan wilt huren kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij het plannen van het perfecte avondje darten. Wij staan voor u klaar als dartshop in Drachten! Is er iets misgegaan bij de levering van uw product en is deze beschadigd of defect? Maak dan tot twee maanden na ontvangst een melding bij ons. Dan lost onze dartshop in Drachten dit kosteloos op.