Dartshop Doetinchem

Dartshop Doetinchem

Dartshop Doetinchem

Opzoek naar een Dartshop in Doetinchem? Echte dartliefhebbers gebruiken de beste dartspullen. Als grootste dartwinkel van Nederland hebben wij het voor u. Om de levensduur van uw dartcollectie te verlengen, moet u er ook goed voor zorgen. Ook hiervoor bieden wij passende assortimenten aan. Van flight- en dartborden tot opbergartikelen en scoreborden: we hebben het allemaal in huis. Onze dartshop levert in heel Nederland, dus ook bij u in Doetinchem.

Van beginnend darter tot professional

Wij kunnen ons goed voorstellen dat hobbydarters in Doetinchem niet te veel geld wil uitgeven aan onze dartshop. Daarom hebben wij pijlen en borden in verschillende prijsklassen. De pijlen van Harrows Club zijn bijvoorbeeld goed om mee te beginnen, terwijl de Red Dragon Razor Edge Black pijlen passen bij de échte darter.

Ook in dartborden heeft u genoeg keus. Ons meest basic dartbord Bull’s Classic is bijvoorbeeld nog niets bij de Target Nexus Softtip Dartboard, waarmee u doormiddel wifi, een ingebouwde camera en een microfoon kunt spelen met tegenstanders over de hele wereld.

Kortom, begin waar u wilt – upgraden kan altijd nog. Zo verzorgt onze dartshop niet alleen producten voor de beginnende darter én de professional in Doetinchem, maar zorgen we ook dat beginnende darters professionals worden.

 

Assortiment

Naast pijlen en borden bieden wij nog veel meer. Zo beschikken bijvoorbeeld over de beste:

  • Flights. Dit zijn de ‘vleugels’ van de pijl, waardoor barrel in balans blijft zweven.
  • Shafts. Veel mensen onderschatten het belang van de shaft. Shafts verbinden de barrel (het deel van de pijl dat je vasthoudt) met de flight. 
  • Accessoires. Onze dartshop bij Doetinchem biedt allerlei nuttige accessoires voor bij het darten. Denk daarbij aan surrounds, dartbordverlichting, werplijnen en ophangsets.
  • Opbergspullen. Hiermee kunt u uw pijlen en accessoires veilig en netjes opruimen.
  • Shirts. Gaat u er vol voor? Dan moet u ook een passend dartshirt hebben. Met uw eigen naam of die van uw favoriete darter – alles is mogelijk.
  • Scoreborden. Tijdens een fanatiek potje darten, wilt u natuurlijk wel de scores bijhouden. Dat kan op onze whiteboards, maar ook op de elektronische scoreborden.

Naast de gebruikelijke dartspullen levert de dartshop in Doetinchem ook side-items als voetbaltafels en onderdelen voor airhockey.  

Bestellen bij dartshop Doetinchem

Wanneer u voor 18.00 een bestelling plaatst, levert onze dartshop deze over het algemeen de volgende dag in Doetinchem. Als het product niet op voorraad is, en dus de levertijd langer, informeren we u daarover. Met uitzondering van voetbaltafels, betaalt u geen verzendkosten over bestellingen boven de €40,-. Heeft u vragen over uw bestellingen of over onze artikelen? Neem dan gerust contact op of kom langs bij onze vestiging in Deventer.