Dartshop Den Haag

Is een dartshop in Den Haag wat u zoekt en wilt u dartproducten bestellen? Dan bent u bij Dartwinkel.nl bij de juiste! Sinds 1979 zijn actief bezig met het verkopen van dartproducten. We begonnen als een familiebedrijf en inmiddels hebben we vier webshops en één fysieke winkel. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis die Dartwinkel.nl beschikt over dartproducten en het dartspel zelf, weten wij het beste advies te geven. Daarom is Dartwinkel.nl uw dartshop in Den Haag. Wij hebben een ruim assortiment aan dartproducten en -accessoires. De producten van onze dartshop Den Haag voorzien u van een optimaal potje darts.

Producten van dartshop Den Haag

Dartshop Den Haag heeft een ruim assortiment aan dartproducten. Denk aan dartpijlen of dartborden. U heeft de keuze uit verschillende soorten dartpijlen en dartborden. Zo hebben wij zowel voor de recreatieve darter als voor de professionele darter de beste dartpijlen of dartborden. Onze dartborden zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben hierdoor een lange levensduur. Zoekt u andere dartproducten? Dartshop Den Haag verkoopt ook opbergcases, shafts, flights en scoreborden.

Topmerken voor uw dartspel

Onze dartproducten zijn verkrijgbaar in diverse merken. Hierbij kunt u denken aan Harrows dartproducten. Dit is een breed verspreid top dartmerk dat in verschillende landen verkrijgbaar is. Het merk is in 1973 ontstaan en heeft een groot assortiment aan dartproducten. Neem bijvoorbeeld flights van het merk Harrows, deze flights zijn in diversie series in verschillende vormen en diktes verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk dat iedere darter een geschikte setup flights heeft. Is Harrows niet het merk wat u zoekt? Kijk dan naar topmerken, zoals Target, Unicorn of Winmau.

Levering en meer

Dartshop Den Haag streeft naar een goed leveringsproces. Daarom probeert dartshop Den Haag uw bestelling zo snel en accuraat mogelijk te leveren. Bestelt u voor 18:00 uur? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Het kan zijn dat sommige artikelen meer tijd nodig hebben om te verzenden en dit wordt uiteraard duidelijk vermeld. Ook wanneer een product niet op voorraad is en hierdoor de levering wat vertraagd wordt, wordt dit tijdig vermeld. 

De verzendkosten bedragen €2,95. Heeft u een bestelling dat boven de €40,- uitkomt? Dan worden er geen verzendkosten berekend. Kiest u voor een tafelvoetbaltafel? Daar rekenen wij altijd verzendkosten bij. Er zijn enkele uitzonderingen en deze worden altijd vooraf vermeld. Onze leveringen verlopen via Packs. De levering vindt over het algemeen de eerstvolgende werkdag plaats.

Beschadigde producten

Toch komt het een enkele keer voor dat producten beschadigd raakt gedurende de levering. Maakt u binnen twee maanden een melding bij ons over uw beschadigde producten, zodat u aanspraak kunt maken op de garantie? En het gebrek van uw producten valt binnen de garantie? Dan zal dartshop Den Haag dit zonder kosten oplossen door middel van een vervanging of reparatie.

Meer weten?

Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen u altijd voorzien van advies omtrent dartproducten en het dartspel. U kunt ons bereiken zoals in onze fysieke shop in Deventer als telefonisch of per mail.

Dibo
Facebook Instagram Youtube