Dartshop Arnhem

Dartshop Arnhem

Als u een dartshop in de omgeving van Arnhem zoekt, bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Bij onze dartshop kunt u eenvoudig en snel uw dartartikelen bestellen. Wij leveren ze bij u in Arnhem. Wij zijn de grootste dartshop van Nederland. Bij ons kunt u alles vinden dat met darten te maken heeft. Wij hebben jarenlange ervaring om uw dartvragen te beantwoorden en u goed te adviseren.

Dartshop Arnhem

Dartproducten dartshop Arnhem

Als u goede dartspellen wilt spelen, is het natuurlijk belangrijk om het juiste product in huis te hebben. Wij verkopen dartborden van diverse merken, zoals Winmau, Unicorn, Target en Harrows. Wilt u de dartpijlen liever eerst uitproberen? Bezoek dan onze winkel in Deventer. Wilt u uw dartervaring compleet maken? Dat kan met onze accessoires. Onze dartshop bezorgt ook dartaccessoires in en om Arnhem. U kunt hierbij denken aan surround- of dartmatten om uw muren en vloer te beschermen tegen darts die u per ongeluk mist. Gebruik daarnaast een scorebord om nauwkeurige resultaten bij te houden! Onze dartshop brengt u een complete dartervaring in Arnhem!

 

Garantie dartshop Arnhem

We geven om onze producten en natuurlijk doen we ons best om ze in de best mogelijke staat bij u af te leveren. Desalniettemin kan de bestelling tijdens het transport worden beschadigd of kan er iets gebeuren waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Juridisch gezien bent u verplicht ons binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek op de hoogte te stellen. Als het defect onder de garantie valt, zullen wij het kosteloos repareren of vervangen.

Verhuur

Wilt u samen met uw vrienden een darttoernooi organiseren op een feest of club? Huur dan een dartbaan bij dartshop Arnhem. Wij verhuren zowel enkele darts als dubbele dartbanen. Denk hierbij aan oché, wedstrijddartborden, verlichting, schrijfborden en gummen. De baan kan worden opgehaald en bezorgd in Deventer. 

Contact dartshop Arnhem

Bij Arnhem heeft u helemaal geen fysieke dartshop nodig. Bij Dartwinkel.nl bestelt u alles wat u nodig heeft online. Natuurlijk bent u ook welkom in onze winkel in Deventer. Heeft u tijdens werkdagen voor 18:00 uur besteld? In de meeste gevallen bezorgen we het artikel de volgende dag. Als dat niet mogelijk is, laten we u dat zo snel mogelijk weten. Heeft u vragen over onze producten of uw bestelling? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen.