Dartshop Apeldoorn

Dartshop Apeldoorn

Bent u op zoek naar een dartshop in Apeldoorn? Dan bent u bij Dartwinkel.nl aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Deventer, maar verzenden onze producten door heel Nederland. Wij zijn de grootste dartwinkel in Nederland en hebben een groot assortiment aan dartaccessoires en -producten.

Producten dartshop Apeldoorn

Dartwinkel.nl heeft verschillende producten. Wij verkopen een groot aantal darts, flights, shafts, dartborden, shirts, scoreborden, opbergkoffers en accessoires. Neem voor alle dartaccessoires contact met ons op. Van ophangsystemen en ombouwen tot verschillende shafts – bij ons vindt u het. Zijn uw darts kapot? Daar is een oplossing voor. Wij repareren uw darts graag, denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de punt van uw dartpijlen. Om alle inventaris te verzekeren, verkoopt onze dartshop bij Apeldoorn ook complete dartpakketten voor darts. Naast darts, shafts en dartflights bieden wij ook andere producten aan. U kunt bij ons voetbaltafels kopen, shafts printen of een dartbaan huren. We hebben ook veel cadeauartikelen. En als u echt niet kunt beslissen wat u aan iemand wilt geven, is een cadeaubon de ideale oplossing.

Levertijd en verzendkosten dartshop Apeldoorn

We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Heeft u doordeweeks voor 18:00 uur besteld? Bij Apeldoorn dartshop proberen wij uw bestelling dan dezelfde dag te verzenden. Het kan zijn dat het artikel niet op voorraad is en dat het enige tijd duurt voordat het artikel wordt geleverd. We zullen u daarover op elk moment informeren. Meestal vindt de levering de volgende dag plaats. De verzendkosten bedragen 2,95 euro voor bestellingen tot 40 euro en gratis verzending voor bestellingen boven de 40 euro. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland. Al onze prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Retourneren

U heeft het wettelijke recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder uit te leggen waarom. Nadat u melding heeft gedaan om het product te retourneren, hebt u nog 14 dagen de tijd om dit ook daadwerkelijk te doen. Als u dit retourrecht uitoefent, zullen wij u het volledige bedrag van uw bestelling, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na uw retourmelding terugbetalen. Indien het product beschadigd is of indien de verpakking meer beschadigd is dan nodig voor het testen van het product, kan dit waardeverlies aan u worden doorberekend. Ga daarom zorgvuldig om met het product en zorg ervoor dat het goed is verpakt wanneer u het retourneert. 

Contact dartshop Apeldoorn

Voor al uw vragen over onze dartshop bij Apeldoorn kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunt u onze winkel in Deventer bezoeken. Wij zijn maandag van 13:00-18:00 uur, dinsdag t/m vrijdag tussen 9:00-18:00 uur en zaterdag tussen 10:00-16:00 uur open. Met onze ervaring en kennis helpen we u graag verder.