Darten Ede

Bent u een beginnende of ervaren darter en u wilt gaan darten in Ede, dan is het belangrijk dat u van de juiste benodigdheden bent voorzien. Dartwinkel heeft een ruim assortiment op het gebied van darten. Wij zijn de grootste dartwinkel van Nederland en kunnen u voorzien van basisartikelen zoals dartpijlen en flights tot accessoires zoals opbergcases en scoreboards. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis helpen we u graag om de juiste dartartikelen te vinden voor een potje darten in Ede.

Grootste dartwinkel van Nederland

De kennis, ervaring en passie voor de dartsport is de reden dat wij zijn uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Wat meer dan 40 jaar geleden begonnen is met een fysieke winkel in Deventer, is nu uitgegroeid tot een ware autoriteit op het gebied van darten met de toevoeging van onze vier webshops. Sinds onze start in 1979 voorzien wij darters van elk niveau van hoogwaardige dartartikelen en -accessoires. Daarom is er geen betere winkel in Nederland wanneer het aankomt op een potje darten in Ede.

Dartwinkel.nl voor dartend Ede

Dartwinkel.nl heeft een breed assortiment aan dartartikelen en -accessoires van bekende topmerken zoals Harrows, Target, Red Dragon, Grandslam en Winmau. Wij hebben artikelen voor beginnende en gevorderde darters. Bevorder uw spel met pijlen van Target, shafts en flights in verschillende soorten materiaal en maten van Dimplex en borden van Unicorn. Naast deze basisartikelen hebben wij ook veel accessoires die allemaal meehelpen aan het verbeteren van uw potje darten in Ede. Ook kunt u bij ons dartbanen huren voor bijvoorbeeld een darttoernooi met uw vrienden of verjaardag, die wij bij u laten bezorgen en opbouwen en afbreken!

 

Snelle levertermijnen

Elke bestelling die voor 18:00 uur wordt geplaatst, wordt de volgende dag al verstuurd. Deze razendsnelle service, gekoppeld met de hoogwaardige artikelen heeft ertoe geleid dat onze klanten ons beoordelen met een 9,4. Mocht het voorkomen dat uw bestelling niet direct verstuurd kan worden, dan communiceren we dit direct aan u. Bovendien zijn de verzendkosten boven de €40, - gratis. Zo kunt u razendsnel en voordelig met uw nieuwe artikelen gaan darten in Ede.

Contact darten Ede

Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste artikelen? Of wilt u een dartbaan huren? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of het bespreken van mogelijkheden. Onze werknemers staan klaar om u te helpen met het organiseren van een potje darten in Ede.