Darten Arnhem

Darten Arnhem 

Dartwinkel.nl is een familiebedrijf dat al sinds 1979 actief is. Inmiddels hebben wij één fysieke winkel in Deventer en 4 webshops. Als u op zoek bent naar artikelen om te darten in Arnhem, zit u bij ons dus goed. Door de jaren heen hebben wij steeds meer ervaring en kennis kunnen opdoen. Wij weten dan ook alles af van dartartikelen en- producten. Dartwinkel.nl is uitgegroeid tot de grootste dartwinkel van Nederland. Wilt u beginnen met darten in Arnhem ook dan helpen wij u zeker graag verder! 

Alles te bieden voor darten in Arnhem

Voor het darten in Arnhem heeft Dartwinkel.nl een uitgebreid assortiment aan dartartikelen en- producten. Wij verkopen dartpijlenshaftsdartbordenshirtsscorebordenopbergcases, diverse accessoires en flights. Bij Dartwinkel.nl hebben we een groot aanbod aan flights. Met flights kunt u, net als bekende darters, uw eigen identiteit bepalen en onderscheidend zijn. Zo kunt u uw eigen persoonlijke stijl laten zien. De vorm van de flight heeft invloed op de worp van de dart. Hoe dikker de flights, hoe meer stabiliteit de darts hebben in de lucht. Wij hebben een aantal bekende merken flights, zoals Winmau, Harrows, Grand Slam en Target. Ook hebben wij flights van een aantal bekende tv-darters. Zo heeft Dartwinkel flights van Micheal van Gerwen, Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Adrian Lewis

 

Producten voor darten in Arnhem en meer

Naast producten voor het darten in Arnhem, bieden wij nog een aantal andere artikelen. Wij verkopen bijvoorbeeld ook voetbaltafels. Als iemand jarig is of een cadeautje verdient, kunt u bij ons ook terecht. Wij hebben namelijk een groot assortiment cadeauartikelen en cadeaubonnen

Levertijd en verzendkosten

De levertijd van uw bestellingen bij Dartwinkel.nl proberen wij altijd zo kort mogelijk te houden. Bestelt u voor 18:00 uur? Dan streven we ernaar om het dezelfde dag nog te verzenden. Het kan voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet op voorraad is. In dat geval kan het iets langer duren voordat het verzonden wordt. Hiervan stellen we u uiteraard op de hoogte. Wij willen uiteraard dat u zo snel mogelijk weer kunt darten in Arnhem of omgeving. De verzendkosten van uw bestelling bedragen €2,95 onder een bedrag van €40,-. Als het bedrag hoger is dan €40,- is de verzending gratis. Voetbaltafels verzenden we niet zonder verzendkosten. Uw bestelling wordt bij ons verzonden met Packs. Wij kunnen het exacte moment van uw levering niet garanderen, maar over het algemeen wordt uw bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd. 

Heeft u klachten?

Het kan gebeuren dat er een keer iets misgaat met een bestelling bij Darten Arnhem. De bestelling kan bijvoorbeeld kapot zijn gegaan tijdens het transport. Als dit bij u het geval is, kunt u aanspraak maken op de garantie. Dit bekent dat u zich binnen 2 maanden na het constateren van het gebrek bij ons moet melden. Als het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij de zorg dragen voor de reparatie of vervanging.

Contact over darten Arnhem

Als u nog vragen heeft, bijvoorbeeld over welke flights het beste u passen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u verder helpen en advies geven, zodat uw potje darten in Arnhem onbezorgd verloopt. U kunt er ook voor kiezen om bij onze winkel in Deventer langs te komen. Daar staan onze werknemers klaar voor u.

Dibo
Facebook Instagram Youtube