Darten Amsterdam

Darten Amsterdam

Darten in Amsterdam? Dat kan in de kroeg of bij vrienden thuis, maar hoe fijn is het om uw eigen dartmateriaal te hebben. Dan kunt u bijvoorbeeld alvast oefenen, alvorens je tegenspelers in het echt af te maken. Op onze webshop vindt u alle producten in de dartwereld: van toegankelijke dartpijlen tot elektronische dartborden waarmee u op eigen locatie in Amsterdam kunt darten tegen spelers in de hele wereld.

Waar kan ik bestellen?

Simpelweg op deze webshop. Voeg de producten waarin u geïnteresseerd bent toe aan de winkelmand en bestel vanuit daar. Wanneer u voor 18.00 bestelt, dan sturen we de bestelling vandaag nog naar u op. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat een aanbod... welke producten moet ik hebben?

Ons assortiment is erg ruim. Soms wordt het dan lastig om door de bomen het bos nog te zien. Daarom leek het ons een goed idee om wat tips en aanraders onder elkaar te zetten, gebaseerd op de mate van geoefendheid van de sport.

Vrijetijdsdarter

Bent u net begonnen met darten in Amsterdam of vindt u het gewon leuk om af en toe eens te doen? In dat geval raden we u af om direct het duurste materiaal aan te schaffen. Mooie pijlen om mee te beginnen zijn dan bijvoorbeeld de Harrows Club-pijlen, waarbij elk gewicht een andere barrel heeft. Zo kunt u makkelijk testen wat het prettigst gooit. Om te gooien heeft u bovendien een dartbord nodig. De meest toegankelijke in onze webshop is de Bull’s Classic. Bekijk gelijk eens onze ophangsets.

Semi-serieuze darter

Bent u een fanatiek darter uit Amsterdam en toe aan een upgrade? Wanneer u mee wilt doen aan toernooien of er alles aan wilt doen om uw vrienden te verslaan, kunt besluiten uw dartset uit te breiden. Dat kan door middel van nieuwe pijlen (zoals de Harrows Bomber), maar ook door middel van nieuwe producten. Zo bieden wij ook dartbordverlichting, surrounds en werplijnen.

Prof

Ook degenen in Amsterdam die darten tot hun professie hebben gemaakt, bedienen we op maat. Bestel de allerbeste pijlen op onze webshop: pijlen die ook een Van Barneveld of een Van Gerwen gebruik(t)e. Om uw pijlen in optima forma te houden verkopen we ook cases en hoesjes om ze zorgvuldig in te bewaren. Tot slot is het elektronische dartbord de aanvulling die u zocht. Om het rekenwerk hoeft u zich niet meer te bekommeren: deze houdt het bord immers automatisch bij!

 

Contact materiaal voor darten Amsterdam

Heet u vragen over onze producten om te darten in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bovendien ook cadeaubonnen bestellen via de webshop.