Trainings Dartborden

Zorg voor optimale trainingssessies en verbeter uw dartkwaliteiten met een trainings dartbord. Naast wedstrijd dartborden en elektronische dartborden vindt u bij dartwinkel.nl ook speciale trainings dartborden.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Waarom een trainings dartbord?

Door te trainen kunt u het niveau van uw dartspel naar een hoger niveau tillen. Oefenen op een trainings dartbord helpt bij het perfectioneren van uw worp. Het voornaamste verschil van een trainings dartbord ten opzichte van een wedstrijd dartbord is de grootte van de doubles en triples. De doubles en triples van een training dartbord zijn namelijk kleiner dan bij een wedstrijd dartbord. Dit biedt u als speler de mogelijkheid de precisie van uw worp aan te scherpen.  

Een trainings dartbord en meer

Een trainings dartbord is één van de items die u kan helpen tijdens uw darttraining. Verder beschikken wij in ons assortiment onder andere over dartbord surrounds, dartmatten en werplijnen. Een dartbord surround is een zachte band die om een dartbord geplaatst kan worden. Gemiste pijlen komen dan terecht in de band en niet in de muur. Net als een surround is ook een dartmat er voor de gemiste pijlen. Een dartmat voorkomt dat uw vloer beschadigt door gemiste pijlen. Om de juiste afstand te hanteren tijdens het gooien is een werplijn een ideaal hulpmiddel. Zo weet u zeker dat u altijd op de goede afstand van het dartbord staat. 

Bestellen wij dartwinkel.nl

In het assortiment van dartwinkel.nl vindt u alles om optimaal te genieten van het darten, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Vóór 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer!