Elektronische Dartborden

Met een elektronisch dartbord heeft u geen beschadigingen in de muur door gemiste pijltjes, wordt automatisch de score bijgehouden en heeft u veel spelvariaties. Kortom een elektronisch dartbord heeft een aantal fijne voordelen. Bij Dartwinkel bieden wij verschillende soorten elektronische dartborden, voor zowel competitiegebruik als voor recreanten.

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van laag naar hoog sorteren

Soorten elektronisch dartbord

Inmiddels zijn er diverse dartborden op de markt en is er ook voor een elektronisch dartbord een ruime keuze. In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende borden: 

  • Cible Electronique - Dit is het meest uitgebreide bord in ons assortiment. Het elektronische bord zit in een kabinet en heeft 38 spelvarianten. Spellen van competitie tot casino games. Verder is het bord voorzien van een LED scorebord en kan er met maar liefst 16 spelers gespeeld worden. Om het speelplezier te verhogen komen er speciale geluidseffecten uit de computergestuurde speaker.
  • Viper - Een klassiek bord zonder veel bijkomende extra's. De score wordt automatisch bijgehouden en er zijn veel verschillende spelvariaties op verschillende niveaus. Met 25 spellen en 167 niveau's biedt dit bord een flink aantal uren vermaak.
  • JX2000 PRO - Een bord voor competitie gebruik. Het bord bestaat uit hoge kwaliteitsmaterialen en heeft veel spelmogelijkheden. Net als bij de Cible Electronique heeft ook de JX2000 een computergestuurde speaker met geluidseffecten. 

Blijft u liever bij de traditionele dartborden? Ook dan heeft u bij Dartwinkel keuze uit een ruim assortiment. Of u nu zoekt naar een goedkoop dartbord of juist een wedstrijdbord; wij hebben voor ieder wat wils.

 

Dartscorebord elektronisch

Nog niet in het bezit van een elektronisch dartbord en toch makkelijk scores bij willen houden? Dan is een elektrisch scorebord een ideale oplossing. De tijd van hoofdrekenen is verleden tijd en de focus kan volledig liggen op het darten zelf. Het houdt niet alleen eenvoudig de punten bij een elektronisch scorebord kan ook tips geven. Het bord geeft zelf aan welke scores makkelijk uit te gooien zijn. Een mooie toevoeging tijdens competities en ook trainingen.

 

Elektronisch dartbord bestellen 

Met een elektronisch dartbord heeft u de basis gelegd voor het darten. Wacht daarom niet te lang met een elektronisch dartbord bestellen! Voor de volledige dart ervaring kunt u onder andere uitbreiden met dartbord verlichting, elektronische dartpijlen en dartshirts. In het assortiment van Dartwinkel.nl vindt u alles om het darten compleet te maken, van essentiële benodigdheden tot accessoires. Voor 18:00 uur besteld is volgende dag geleverd, mits het artikel voorradig is. Liever een product real life uittesten? Dat kan in onze winkel in Deventer. Heeft u vragen over een elektronisch dartbord of één van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op en ontvang advies van een van onze medewerkers.