Veilig betalen

Unicorn Eclipse Ultra dartbord

Artnr: UN-79900

Binnenkort weer leverbaar

Gratis thuisbezorgd
€ 99,95
Tijdelijk niet leverbaar Laat mij weten wanneer dit product weer op voorraad is
Unicorn Eclipse Ultra. Dit dartbord zit bomvol met nieuwe functies en handigheden, onder andere;

Gemaakt met Ultra-Sisal; geüpgraded vezel waardoor het bord beter hersteld, en langer meegaat!
De Ultra-Vision nummer ring; voor extra duidelijkheid en focus!
De Unilock; een innovatief vergrendelingssysteem waardoor het bord nooit meer wiebelt, zelfs niet op scheve muren!
De Ultra-Bull's Eye; deze bull's eye ligt 33% minder diep in het bord, waardoor je kansen om de 50 & 25 te raken veel groter worden!
De Ultra-Spider; deze spider ligt 33% minder diep in het bord, waardoor je kansen om de doubles & triples te raken veel groter worden!
Dit allemaal maakt de Eclipse Ultra het ultieme dartbord om op te spelen. Het is dan ook niet gek dat de PDC dit bord hun goedkeuring heeft gegeven.
Wil je het beste van het beste? Hier zal je het hebben.

Details

Unicorn Eclipse Ultra. Dit dartbord zit bomvol met nieuwe functies en handigheden, onder andere; Gemaakt met Ultra-Sisal; geüpgraded vezel waardoor het bord beter hersteld, en langer meegaat! De Ultra-Vision nummer ring; voor extra duidelijkheid en focus! De Unilock; een innovatief vergrendelingssysteem waardoor het bord nooit meer wiebelt, zelfs niet op scheve muren! De Ultra-Bull's Eye; deze bull's eye ligt 33% minder diep in het bord, waardoor je kansen om de 50 & 25 te raken veel groter worden! De Ultra-Spider; deze spider ligt 33% minder diep in het bord, waardoor je kansen om de doubles & triples te raken veel groter worden! Dit allemaal maakt de Eclipse Ultra het ultieme dartbord om op te spelen. Het is dan ook niet gek dat de PDC dit bord hun goedkeuring heeft gegeven. Wil je het beste van het beste? Hier zal je het hebben.