Veilig betalen

Cheqio Precision Drink

De Cheqio Precision Drink vermindert vermoeidheid en vergroot uithoudingsvermogen. Daarnaast richt de Precision Drink zich op het verbeteren van focus en concentratie en het verhogen van het zelfvertrouwen.

Op voorraad

€ 9,95

De Precision Drink is een zeer geconcentreerde drank, dat bestaat uit voedingsstoffen, Lactium en een relatief hoge dosis Saffraan. De ingrediënten treden vrijwel direct in werking en zijn bedoeld om je prestaties op niveau te houden. Alle hoofdbestanddelen (Magnesium, Vitamines B1, B5, B6, B12, C) zorgen voor vermindering van vermoeidheid. Vitamine B5 werkt ondersteunend in stressvolle situaties en Vitamine C helpt je tevens met het verhogen van de concentratie. Lactium en het waardevolle Saffraan zijn innovatieve ingrediënten die zorgen dat je 'in de zone' blijft. Saffraan heeft vele voordelen, zoals de verbetering van zelfvertrouwen.


Hoe gebruik je Cheqio? De beste manier verschilt per persoon, maar voor een optimaal effect raden wij de volgende gebruikswijze aan:
- Neem de dag vóór je wedstrijd, toernooi of andere activiteit twee drankjes
- Neem één of twee drankje op de dag(en) van je activiteit
- Gebruik het drankje in combinatie met de Cheqio Precision Capsules voor een optimaal resultaat

De Precision Drink is niet bedoeld om je dorst te lessen, maar vooral om je concentratie- en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer je dorst hebt, kun je het beste water drinken. De meeste frisdranken bevatten suiker, dat een averechts effect op concentratie en focus heeft.


Prijs is per set van 6 blikjes