Veilig betalen

Bull's Advantage Trainer

Trainings dartbord

Artnr: 68002

Binnenkort weer leverbaar

Gratis thuisbezorgd
€ 69,95
Tijdelijk niet leverbaar Laat mij weten wanneer dit product weer op voorraad is

Het Bull’s Advantage Trainer dartbord is het trainingsbord van Bull’s. Bij het trainer dartbord zijn de dubbels en tripples 50% kleiner. De binnenste ring van de dubbels en triples zijn veranderd. Het Advantage board is een dartbord wat erg lang mee gaat door de hoge dichtheid van het Afrikaanse sisal. Mede door deze dichtheid wordt de Bull’s Advantage harder dan gemiddeld ervaren. Dit dartboard heeft prachtig verfwerk en met zijn witte ingelegde spider is dit voor het oog ook een prachtig dartbord. De spider zit heel ver in het bord wat er voor zorgt dat de bouncers op het ijzer minimaal zijn. Dit bord wordt geleverd met een Clickfix bracket ophangsysteem


Bull's Advantage Trainer en meer 


Dartwinkel.nl heeft een breed scala aan dart attributen voor hem en voor haar. U vind bij ons niet alleen dartpijlen en dartborden, maar ook flights, shafts en accessoires. Voor de fanatieke darters en voor de bezorgde moeders onder ons hebben we een Bull's Rubber Dartmat met een gele Oche. Een kwalitatieve dartmat die ervoor zorgt dat uw vloer onbeschadigd blijft en darters het echte professionele gevoel krijgen. Er is ook een dartbaan verlichtingsset voor nog meer spanning en sensatie tijdens een potje darts. 


Over Dartwinkel


Voor vragen, meer informatie en andere onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Vragen staat vrij! De experts van Dartwinkel staan dagelijks voor u klaar: zowel telefonisch als persoonlijk. Onze artikelen liever eerst zelf zien en uitproberen? U bent van hart welkom in onze showroom aan de Bergenvaardersstraat 15 in Deventer.