Veilig betalen

Bull's Advantage Trainer

Trainings dartbord

Artnr: 68002

Op voorraad

€ 67,50
De Bull’s Advantage Trainer is het ideale dartbord voor een ontspannend of competitief potje darts met vrienden en familie. Over de levensduur valt er niet te twisten, want mede door de hoge dichtheid van het Afrikaanse sisal is de Bull's Advantage Trainer steviger dan gemiddeld en zult u met gemak jarenlang plezier hebben van uw dartbord!

Technische aspecten


Het Bull's Advantage Trainer dartbord is één van de A-merken die u op Dartwinkel.nl vindt. Op dit trainingsbord zijn de dubbels en de tripples vijftig procent kleiner, wat ervoor zorgt dat alleen ervaren spelers punten scoren. Het perfecte bord om je dart skills op te trainen dus! De Bull's Advantage Trainer heeft een witte ingelegde spider, een uniek bord aan uw muur of wand. De spider zit diep in het bord verwerkt, wat ervoor zorgt dat de bouncers op het bord minimaal zijn en de belevenis optimaal is.

Bull's Advantage Trainer en meer 


Dartwinkel.nl heeft een breed scala aan dart attributen voor hem en voor haar. U vind bij ons niet alleen dartpijlen en dartborden, maar ook flights, shafts en accessoires. Voor de fanatieke darters en voor de bezorgde moeders onder ons hebben we een Bull's Rubber Dartmat met een gele Oche. Een kwalitatieve dartmat die ervoor zorgt dat uw vloer onbeschadigd blijft en darters het echte professionele gevoel krijgen. Er is ook een dartbaan verlichtingsset voor nog meer spanning en sensatie tijdens een potje darts. 

Over Dartwinkel


Voor vragen, meer informatie en andere onduidelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen. Vragen staat vrij! De experts van Dartwinkel staan dagelijks voor u klaar: zowel telefonisch als persoonlijk. Onze artikelen liever eerst zelf zien en uitproberen? U bent van hart welkom in onze showroom aan de Bergenvaardersstraat 15 in Deventer.