Beheersing en controle

Beheersing en controle: het lijkt soms alles wat u nodig heeft tijdens een mooie pot biljart. Het is een uitdaging om het biljartspel over de gehele tafel te beheersen; een uitdaging die veelal leidt tot succes. Helaas liggen niet alle factoren binnen de controle van de speler, denk bijvoorbeeld aan de speeltijd, uw teamgenoten en eventuele toeschouwers. Situaties waarbij je weinig onder controle hebt of lijkt te hebben, kunnen lastig zijn. Een ander voorbeeld hiervan is een situatie waarbij persoonlijke veiligheid in het geding is. Dit is tegenwoordig steeds vaker het geval voor het leger, de politie en andere hulpverleners. Daarom wordt het personeel van overheidsinstanties vaak beschermd door een steek- en kogelwerend vest van Firstcarecompany.

Meer controle en veiligheid met een kogelwerend vest

Een steek- en kogelwerend vest helpt bij het beschermen van hulpverleners tegen agressie en terroristische dreigingen. Dergelijke vesten zijn zeer licht en zijn voorzien van voldoende opbergruimte, zodat ambulancepersoneel altijd twee handen vrij heeft om veilig en optimaal te kunnen werken. Met een steek- en kogelwerend vest heeft u altijd de controle over uw eigen veiligheid. Door de ritssluiting is het vest gemakkelijk en snel aan te trekken in situaties waarbij uw veiligheid mogelijk in het geding is. De vesten zijn speciaal ontworpen om hulpverleners zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werkzaamheden.

Steek- en kogelwerend vest beschermt optimaal

Een steek- en kogelwerend vesten beschermt u tegen veel verschillende soorten steek- en vuurwapens. De beschermingsvesten van Firstcarecompany zijn gecertificeerd volgens NIJ IIIA (kogelwerend) en KR1/SP1 (steekwerend). Dit betekent dat de vesten zeer veilig en levensreddend zijn in situaties waarbij een risico bestaat op de toepassing van geweld. Hierbij kan gedacht worden aan steek- en schietincidenten, mishandelingen, inbewaringstellingen en incidenten waarbij mogelijk sprake is van drugs of alcohol. Ook tijdens eventuele terroristische aanslagen zijn dragers optimaal beschermd, omdat de vesten TGB-beschermend zijn (TGB = terrorismegevolgbestrijding). Met de bescherming van een steek- en kogelwerend vest hebben hulpverleners een hogere overlevingskans bij dergelijke zware geweldsincidenten.

Alles onder controle

Gelukkig heeft u tijdens uw biljartspel geen steek- en kogelwerend vest nodig om de controle te houden. Met de juiste focus en concentratie komt u al een heel eind. Tevens is het van belang dat u de juiste materialen voor uw biljartspel gebruikt; of u nu op wedstrijdniveau speelt of gezellig biljart met vrienden. Bent u benieuwd naar onze biljartmaterialen of heeft u nog vragen? Kom gerust bij ons langs in onze winkel in Deventer of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!